Op zoek naar een
project?

Ben jij een elektromonteur, loodgieter, lasser of ben je een andere technische vakman? Wij hebben de perfecte klus voor jou! Ga per direct aan de slag en krijg vaak direct een vast contract. Schrijf je in via het inschrijfformulier en wij matchen jou aan de beste klussen.

Voordelen voor vakmensen van JS Techniek


De zekerheid van een vast contract


Werken op detacheringsbasis hoeft zeker geen tijdelijke aangelegenheid te zijn. Veel van onze medewerkers zijn in vaste dienst en JS Techniek heeft als werkgever uitstekende arbeidsvoorwaarden en houdt zich strikt aan alle eisen die gesteld worden door de CAO en wetgeving. 


24/7 persoonlijk contact


Onze consultants zijn jouw persoonlijke contact en bieden   een regionale service, waardoor jij als medewerker je snel thuis zult voelen bij JS Techniek.


Een springplank naar een mooie carrière!


Omdat JS Techniek graag wilt dat jij kunt groeien in je functie, bieden wij je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Van een cursus tot wekelijkse scholing, voor jou er is altijd een passende oplossing.


Dynamisch én 20 jaar ervaring


JS Techniek is een jong en dynamisch detacheringsbureau, maar ondanks ons prille bestaan ontbreekt het ons niet aan vakkennis en ervaring. Onze consultants kunnen teren op meer dan 20 jaar branche ervaring en kunnen vrijwel elke technische vakman voorzien van een nieuwe baan bij één van onze opdrachtgevers.


Groot netwerk aan klanten


Dit betekent voor jou dat we veel verschillende projecten kunnen aanbieden bij aansprekende bedrijven. Wij voorzien onze opdrachtgevers voortdurend van zeer kundige elektromonteurs, cv-monteurs, loodgieters en bijvoorbeeld lassers.

Inschrijven

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de techniek? Een technische functie die zowel staat voor verdere ontplooiing als voldoening en respect? Neem dan nu contact met ons op. Graag informeren wij jou vrijblijvend over jouw mogelijkheden binnen JS Techniek.

Schrijf je in!