Zelfstandige Elektromonteur Groningen – Groningen

Solliciteer direct

Introductie

Ben jij gek op koffie en ligt jouw toekomst in de wereld van de elektrotechniek en ben je woonachting in de regio Groningen? Ben jij bekent met alle facetten van de elektrotechniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? dan ben je Bij JS Techniek aan het juiste adres. Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor een project (Starbucks) in Groningen  naar een zelfstandige elektromonteur waarbij het belangrijk is dat je goed kan tekeninglezen. 

Organisatie

JS Techniek biedt haar vakmensen een afwisselende en inspirerende werkkring aan, waar persoonlijke groei en waardering voorop staan. De accountmanagers van JS Techniek zijn gedreven, servicegericht en daarnaast 24/7 beschikbaar. Ingewikkelde procedures kennen wij niet, wat een persoonlijke behandeling garandeert. Wij zijn NBBU lid en vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van alle benodigde certificaten zoals

het VCU 2011/05 certificaat, het SNA keurmerk, NEN4400-1 certificaat en de WKA verklaring voor goed betalingsgedrag. Alle medewerkers van JS Techniek worden continu bijgeschoold en getraind, zodat de

vakkennis up-to-date blijft.


Functie

Wat wij vragen:

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO diploma in de richting elektrotechniek en je hebt een geldig VCA diploma. Ook heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring en ben je als persoon stressbestendig, collegiaal, flexibel inzetbaar en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Functie-eisen

Persoonlijke eigenschappen:

  • Oplossingsgericht, creatief, met servicegerichte kwaliteiten;
  • Je hebt een gedreven mentaliteit en je bent sociaal ingesteld.
  • Je bent een echte teamplayer.

Aanbod

JS Techniek biedt JOU:

  • Een afwisselende, uitdagende werkomgeving;
  • Leuke sfeer en gezelligheid binnen een hecht team;
  • Een organisatie dat intensief betrokken is in jou als persoon, en in je werk;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (opleiding);
  • Verstrekking gereedschap + PBM’s (bruikleen);
  • Mogelijkheid tot het behalen van werk gerelateerde cursussen en opleidingen.

Sollicitatie

Sluit de vacature goed bij je aan en bij je opgedane werkervaring en opleiding en heb je zin in een nieuwe uitdaging?Stuur dan je cv en motivatie dan naar assen@jsbv.nlof bel voor meer info over de vacature met Johan Dijkhuizen op 0592-749283.