Servicetechnicus gebouw gebonden installaties Nijmegen – Amersfoort

Solliciteer direct

Introductie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Servicetechnicus gebouw gebonden installaties die tewerk wordt gesteld bij één van haar klanten in Nijmegen. Deze klant is een wereldwijd opererende firma met vestigingen in 30 landen en met het hoofdkantoor op het High Tech Campus te Eindhoven. Het Productiecentrum op de locatie Nijmegen telt een negental locaties met een totaal oppervlakte van circa 77.922 m2. Deze locaties huisvesten 10.091 m2 laboratorium ruimte. Binnen de locatie Nijmegen is onze opdrachtgever verantwoordelijk voor het functioneel houden van de gebouwen en de gebouw gebonden installaties. 

Als servicetechnicus kom je te werken binnen het vaste team van onze opdrachtgever op de locatie Nijmegen. Het team heeft een hoge betrokkenheid en saamhorigheid naar zowel de opdrachtgever als de eigen organisatie. Hierin ben je als servicetechnicus het visitekaartje naar de diverse (interne) klanten van deze klant. Hierbij heeft de kwaliteit van het werk de hoogste prioriteit. Als servicetechnicus voer je inspecties uit aan bestaande installaties. Daarnaast analyseer je storingen. Hierin herleidt je de oorzaak, die je vervolgens wegneemt zodat de installaties weer optimaal functioneren. Ook denk je mee over het aanbrengen van verbeteringen. 

Als onze nieuwe servicetechnicus:

 • op basis van de verstrekte opdrachten door de locatiemanager organiseer je je eigen werk;
 • ga je na of een installatie nog aanvullend preventief onderhoud nodig heeft;
 • Verhelp je storingen aan gebouwen en installaties;
 • houd je jouw technische vakkennis op peil;
 • bestel je zelf de materialen die je nodig hebt.

Organisatie

JS Techniek biedt haar vakmensen een afwisselende en inspirerende werkkring aan, waar persoonlijke groei en waardering voorop staan. De accountmanagers van JS Techniek zijn gedreven, servicegericht en daarnaast 24/7 beschikbaar. Ingewikkelde procedures kennen wij niet, wat een persoonlijke behandeling garandeert. Wij zijn NBBU lid en vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van alle benodigde certificaten zoals

het VCU 2011/05 certificaat, het SNA keurmerk, NEN4400-1 certificaat en de WKA verklaring voor goed betalingsgedrag. Alle medewerkers van JS Techniek worden continu bijgeschoold en getraind, zodat de

vakkennis up-to-date blijft.


Functie

Service- en klantgericht, twee woorden die helemaal op jou van toepassing zijn. Jouw focus ligt op het verlenen van perfecte service, volledig op de klant afgestemd. Daarbij maak je gebruik van technische kennis en je analytische mindset. Je neemt het initiatief om naar oplossingen toe te werken. Uiteraard ga je nauwkeurig en gestructureerd met een klus aan de slag. Zo lever je de beste dienstverlening en houd je de kosten scherp in de gaten. Ook heb jij als onze nieuweservicetechnicus:

 • minimaal een mbo 4-diploma van een technische opleiding;
 • in elk geval drie jaar werkervaring in een technische functie, bijvoorbeeld als servicemonteur of servicetechnicus.

Ben jij deservicetechnicusdie wij zoeken? Solliciteer dan snel en neme contact op met onderstaande contactpersoon.


Functie-eisen

Persoonlijke eigenschappen:

 • Oplossingsgericht, creatief, met servicegerichte kwaliteiten;
 • Je hebt een gedreven mentaliteit en je bent sociaal ingesteld.
 • Je bent een echte teamplayer.

Aanbod

JS Techniek biedt JOU:

 • Een afwisselende, uitdagende werkomgeving;
 • Leuke sfeer en gezelligheid binnen een hecht team;
 • Een organisatie dat intensief betrokken is in jou als persoon, en in je werk;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (opleiding);
 • Verstrekking gereedschap + PBM’s;
 • Mogelijkheid tot het behalen van werk gerelateerde cursussen en opleidingen;

Sollicitatie

Sluit de vacature goed bij je aan en bij je opgedane werkervaring en opleiding en heb je zin in een nieuwe uitdaging?Stuur dan je cv en motivatie dan naarinfo@jstechniekbv.nlof bel voor meer info over de vacature met Raymond Derksen op 033-3310002.