Servicetechnicus Beveiliging – IJmuiden

Solliciteer direct

Introductie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een servicetechnicus beveiliging in de regio Amsterdam voor diverse, leuke en aansprekende projecten. Dit maakt het een mooi, zelfstandige en afwisselende functie in een energiek en enthousiast team. In dit team doen zij regelmatig een beroep op elkaars kennis en ervaring, waardoor kennis gedeeld wordt en het prettig samenwerken is.

Als Servicetechnicus Beveiliging ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan beveiligingssystemen. Je voert opleveringstesten uit en je zorgt voor een correcte administratie. Ook adviseer en ondersteun je de klant op het gebied van beveiliging technische vraagstukken. Het draaien van storingsdiensten hoort er ook bij. Het komt regelmatig voor dat klanten een beroep op ons doen bij noodgevallen. 

Organisatie

JS Techniek biedt haar vakmensen een afwisselende en inspirerende werkkring aan, waar persoonlijke groei en waardering voorop staan. De accountmanagers van JS Techniek zijn gedreven, servicegericht en daarnaast 24/7 beschikbaar. Ingewikkelde procedures kennen wij niet, wat een persoonlijke behandeling garandeert. Wij zijn NBBU lid en vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van alle benodigde certificaten zoals

het VCU 2011/05 certificaat, het SNA keurmerk, NEN4400-1 certificaat en de WKA verklaring voor goed betalingsgedrag. Alle medewerkers van JS Techniek worden continu bijgeschoold en getraind, zodat de

vakkennis up-to-date blijft.Functie

We vragen minimaal een opleiding op MBO niveau 4 elektrotechniek en ervaring als Servicetechnicus Beveiliging. Je bent in het bezit van de diploma Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV). Bij voorkeur beschik je ook over het diploma Technicus Beveiligingssystemen (TBV).

Om je werk goed en veilig uit te voeren ben je in het bezit van VCA basisveiligheid en een rijbewijs en heb je kennis van de relevante wet- en regelgeving. Je spreekt de Nederlandse taal goed, Engels is absoluut een pré.

Functie-eisen

Persoonlijke eigenschappen:

  • Oplossingsgericht, creatief, met servicegerichte kwaliteiten;
  • Je hebt een gedreven mentaliteit en je bent sociaal ingesteld;
  • communicatief sterk, secuur en stressbestendig;
  • Je bent een echte teamplayer.

Aanbod

JS Techniek biedt JOU:

  • Een afwisselende, uitdagende werkomgeving;
  • Leuke sfeer en gezelligheid binnen een hecht team;
  • Een organisatie dat intensief betrokken is in jou als persoon, en in je werk;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (opleiding);
  • Verstrekking gereedschap + PBM’s;
  • Mogelijkheid tot het behalen van werk gerelateerde cursussen en opleidingen.


Sollicitatie

Sluit de vacature goed bij je aan en bij je opgedane werkervaring en opleiding en heb je zin in een nieuwe uitdaging?Stuur dan je cv en motivatie dan naarinfo@jstechniekbv.nlof bel voor meer info over de vacature bel met Johan op 033-3310002.