Monteur Databekabeling – Obdam

Solliciteer direct

Introductie

Ligt jouw toekomst in de wereld van de elektrotechniek met als specialisatie data, ben je woonachting in de regio Noord-Holland en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als monteur databekabeling houd jij je dagelijks bezig met het aanleggen en opleveren van gecertificeerde netwerkbekabelingssystemen. Na overleg met de verkoop en werkvoorbereiding ga je bij de klant aan de slag. Met de tekeningen, een opdrachtomschrijving, de materialen en jouw team zorg jij ervoor dat het project succesvol wordt afgerond.

Vanaf de aanvang tot de oplevering onderhoud je contact met de klant, bewaak je de voortgang en houd je de administratie.

Organisatie

JS Techniek biedt haar vakmensen een afwisselende en inspirerende werkkring aan, waar persoonlijke groei en waardering voorop staan. De accountmanagers van JS Techniek zijn gedreven, servicegericht en daarnaast 24/7 beschikbaar. Ingewikkelde procedures kennen wij niet, wat een persoonlijke behandeling garandeert. Wij zijn NBBU lid en vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van alle benodigde certificaten zoals

het VCU 2011/05 certificaat, het SNA keurmerk, NEN4400-1 certificaat en de WKA verklaring voor goed betalingsgedrag. Alle medewerkers van JS Techniek worden continu bijgeschoold en getraind, zodat de

vakkennis up-to-date blijft.


Functie

Wat wij vragen:

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO diploma in de richting elektrotechniek of telecommunicatieen je hebt een geldig VCA diploma. Ook heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring en ben je als persoon stressbestendig, collegiaal, flexibel inzetbaar en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

JS Techniek biedt JOU:

  • Een afwisselende, uitdagende werkomgeving;
  • Leuke sfeer en gezelligheid binnen een hecht team;
  • Een organisatie dat intensief betrokken is in jou als persoon, en in je werk;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (opleiding);
  • Verstrekking gereedschap + PBM’s (bruikleen);

Mogelijkheid tot het behalen van werk gerelateerde cursussen en opleidingen

Sollicitatie

Sluit de vacature goed bij je aan en bij je opgedane werkervaring en opleiding en heb je zin in een nieuwe uitdaging?Stuur dan je cv en motivatie dan naarinfo@jstechniekbv.nlof bel voor meer info over de vacature met Raymond Derksen op 033-3310002.