Junior Operator Vervormen – Groningen

Solliciteer direct

Introductie

Voor een klant van ons in Groningen zijn wij op zoek naar een:

 

Junior Operator Vervormen

 

Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen tot een vakspecialist onder begeleiding van een ervaren Senior Operator Vervormen.


Organisatie

Onze opdrachtgever is gevestigd in de stad Groningen en is toeleverancier van hoogwaardige stalen en aluminium vervormdelen voor de scheepsbouw en architectuur. Als Junior Operator Vervormen leer je het vervormen van plaatdelen voor schepen en staalconstructies zoals bruggen en kunstwerken. Je werkt met geavanceerde persen om de juiste vormen te creëren en je controleert deze aan de hand van mallen. Al deze platen van hoogstaande kwaliteit vormen samen een onderdeel van een schip en/of kunstwerk.

 Functie

Het opleidingstraject kent meerdere stappen van 1 op 1 begeleiding tot het zelfstandig kunnen vervormen en waarborgen van kwaliteit van de te vervormen plaatonderdelen. Uiteraard leer je ook alles over het werken met diverse bovenloopkranen, het oplossen van eenvoudige storingen, onderhoud van gereedschappen en het beheren van de juiste mallen.

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou?

 

·         Minimaal een VMBO of MBO 1, 2 opleidingsniveau

·         Affiniteit met techniek

·         Enig ruimtelijk inzicht

·         Netjes werken met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid


Aanbod

Wat Bieden wij jou?

 

·         Startsalaris conform CAO Metalektro

·         Doorgroeimogelijkheden in zowel kennis als beloning

·         Een open en informele sfeer om in te werken


Sollicitatie

Ben jij degene die het leuk lijkt om onderdeel te zijn van een team die iets maakt waar je trots op kunt zijn? Meld je dan bij ons aan en stuur je cv naar assen@jsbv.nl of bel met 0592-749283.