Installatiemonteur W – Groningen en Drenthe

Solliciteer direct

Introductie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Installatiemonteur W. Je zult hierbij werken aan projecten te Groningen en Drenthe. 

Op de afdeling werk je samen met een team aan leuke projecten. Je werkt naast vaste collega’s ook nauw samen met zzp’ers en onderaannemers.  Bij de start van de dag neem je samen met je leidinggevende de klussen door die staan gepland. Je monteert en installeert alle soorten installaties binnen de woningbouw binnen een vastgestelde tijd die voldoen aan een vooraf gestelde kwaliteit.


Organisatie

JS Techniek biedt haar vakmensen een afwisselende en inspirerende werkkring aan, waar persoonlijke groei en waardering voorop staan. De accountmanagers van JS Techniek  zijn gedreven, servicegericht en daarnaast 24/7 beschikbaar. Ingewikkelde procedures kennen wij niet, wat een persoonlijke behandeling garandeert. Wij zijn NBBU lid en vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van alle benodigde certificaten zoals het VCU 2011/05 certificaat, het SNA keurmerk, NEN4400-1 certificaat en de WKA verklaring voor goed betalingsgedrag. Alle medewerkers van JS Techniek worden continu bijgeschoold en getraind, zodat de vakkennis up-to-date blijft.


Functie

We vragen minimaal een opleiding MBO niveau 2 installatie techniek en een aantal jaar relevante werkervaring/kennis in een soortgelijke montage functie.

De installaties waar aan jij aan werkt/ monteert zijn CV ketels, warmtepompen, waterleidingen, centrale verwarming, sanitair en ventilatie.  

 

Om je werk goed en veilig uit te voeren ben je in het bezit van VCA basisveiligheid en een rijbewijs B.


Functie-eisen

Persoonlijke eigenschappen:

  • Je hebt een gedreven mentaliteit en je bent sociaal ingesteld;
  • Je bent zelfstandig, resultaatgericht, innovatief en communicatief vaardig;
  • Je bent een echte teamplayer.

Aanbod

JS Techniek biedt JOU:

  • Een afwisselende, uitdagende werkomgeving;
  • Leuke sfeer en gezelligheid binnen een hecht team;
  • Een organisatie dat intensief betrokken is in jou als persoon, en in je werk;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (opleiding);
  • Verstrekking gereedschap + PBM’s;
  • Mogelijkheid tot het behalen van werk gerelateerde cursussen en opleidingen.

Sollicitatie

Sluit de vacature goed bij je aan en bij je opgedane werkervaring en opleiding en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Stuur dan je cv en motivatie dan naar assen@jsbv.nl  of bel voor meer info over de vacature met Johan Dijkhuizen op 0592-749283.