Installatiemonteur (kleine projecten) regio Amsterdam – Amersfoort

Solliciteer direct

Introductie

JS Techniek is op zoek naar een ervaren, handige, gemotiveerde zelfstandige installatiemonteur. Ben jij die installatiemonteur die wij zoeken? Houd jij van afwisseling tijdens je werk, kun je goed alleen werken en heb je interesse in duurzame installaties? Kom dan hierover met ons in gesprek!


Functie

Als installatiemonteur (kleine projecten) voer je uiteenlopende werkzaamheden uit bestaande o.a. uit het installeren van ketelhuizen tot aan het verduurzamen van zowel kleine bedrijfspanden als particuliere woningen. De ene keer plaats je PV panelen, de andere keer installeer je een warmtepomp of koelinstallatie. Als team streven we altijd naar een tevreden klant.

het zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van werktuigkundig installaties; het tussentijds controleren van de kwaliteit en functionaliteit van verschillende installaties.


Functie-eisen

je hebt minimaal een diploma MBO opleiding niveau 3 richting installatietechniek of ervaring installatiewerkzaamhede je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven; je bent klantgericht en communicatiefvaardig; problemen zie jij als uitdagingen en los je dus graag op en loop je niet uit de weg; je bent proactief, denkt graag mee en draagt nieuwe ideeën aan en pakt nieuwe initiatieven op; je bent proactief, denkt graag mee en pakt nieuwe initiatieven op.


Aanbod

Je komt te werken bij een gezellig informeel bedrijf Wij van JS Techniek B.V., luisteren naar je wensen, denken mee, en lossen zaken voor je op! Ook krijg je bij JS Techniek B.V. de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van een opleiding of cursus en daarnaast voor jou de kans om ook door te groeien in je functie; Salaris is conform gevolgde opleiding en werkervaring; Reiskostenvergoeding (€ 0,19 per km) en reistijd worden volledig aan je vergoed; – JS Techniek B.V. organiseert jaarlijks een gezellige zomer barbecue en aan het einde van het jaar een gezellige kerstborrel! –Een vrijdagmiddag borrel waar een gezellige sfeer onder de monteurs hangt.


Sollicitatie

Grijp jij deze uitdaging met beide benen aan? kom dan snel met ons in contact of schrijf je in en wij nemen gauw contact met je op!