Elektromonteur – Den Helder

Solliciteer direct

Introductie

Als Monteur Elektrotechniek zal je je bezig houden met het installeren, onderhouden, testen, repareren en het bijstellen van elektro -mechanische installaties, apparaten, bedradingen en schakelmateriaal. Het doel van de functie is de aanleg van elektrotechnische installaties alsmede het opheffen van storingen (sterk- en zwakstroom). Je zorgt onder andere voor veiligheidsprocedures die voor de werkzaamheden nodig zijn en je bent medeverantwoordelijk voor de montage van de toegewezen projecten.

Organisatie

JS Techniek biedt haar vakmensen een afwisselende en inspirerende werkkring aan, waar persoonlijke groei en waardering voorop staan. De accountmanagers van JS Techniek zijn gedreven, servicegericht en daarnaast 24/7 beschikbaar. Ingewikkelde procedures kennen wij niet, wat een persoonlijke behandeling garandeert. Wij zijn NBBU lid en vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van alle benodigde certificaten zoals

het VCU 2011/05 certificaat, het SNA keurmerk, NEN4400-1 certificaat en de WKA verklaring voor goed betalingsgedrag. Alle medewerkers van JS Techniek worden continu bijgeschoold en getraind, zodat de

vakkennis up-to-date blijft.


Functie

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO diploma in de richting elektrotechniek en je hebt een geldig VCA diploma. Ook heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring en ben je als persoon stressbestendig, collegiaal, flexibel inzetbaar en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Functie-eisen

Persoonlijke eigenschappen:

  • Oplossingsgericht, creatief, met servicegerichte kwaliteiten;
  • Je hebt een gedreven mentaliteit en je bent sociaal ingesteld.
  • Je bent een echte teamplayer.

Aanbod

JS Techniek biedt JOU:

  • Een afwisselende, uitdagende werkomgeving;
  • Leuke sfeer en gezelligheid binnen een hecht team;
  • Een organisatie dat intensief betrokken is in jou als persoon, en in je werk;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (opleiding);
  • Verstrekking gereedschap + PBM’s (bruikleen);

Mogelijkheid tot het behalen van werk gerelateerde cursussen en opleidingen

Sollicitatie

Sluit de vacature goed bij je aan en bij je opgedane werkervaring en opleiding en heb je zin in een nieuwe uitdaging?Stuur dan je cv en motivatie dan naarinfo@jstechniekbv.nlof bel voor meer info over de vacature met Johan Dop op 033-3310002.