Allround monteur Serviceprojecten – regio Rotterdam

Solliciteer direct

Functie

We zoeken zelfstandige monteurs die opleiding E (technicus elektrotechnische installaties) of W (Service en onderhoudsmonteur W installaties) hebben gedaan op MBO niveau 4. Naast je eigen vakgebied heb je ervaring of een opleiding op het andere vakgebied. Bijvoorbeeld E voor W of W voor E. Je bent deskundig, representatief en hebt een aantal jaren ervaring in de installatietechniek. Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen bij technische problemen. Daarnaast ben je flexibel, klantgericht, betrokken en stressbestendig. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent communicatief vaardig. Je bent in het bezit van VCA en een rijbewijs.

Functie-eisen

Als zelfstandig werkend allround servicemonteur werk je onder andere aan klimaatinstallaties, voer je loodgieterswerkzaamheden uit of installeer je elektrische installaties en stelt deze in bedrijf. JBinnen SBO werken ongeveer 25 collega’s, waarvan 3 op de planning encoördinatie, 3 in de werkvoorbereiding en projectaansturing in bij serviceprojecten en een 20-tal service monteurs.

Taken en verantwoordelijkheden

· Zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van technische installaties;

· Informeren van en afstemmen met de klant;

· Kennis van voorschriften en regelgevingen en nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied;

· Afhankelijk van je ervaring; begeleiden van assistent- en leerling monteurs;

· Het draaien van storingsdiensten.

Aanbod

Wij bieden jou een fulltime dienstverband waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar op bouwt. Binnen het bedrijf is er een comfortabele werkomgeving en een informele sfeer. De primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Actief bij interessante en afwisselende klanten en wij vinden het belangrijk dat onze werknemers continu blijven leren en bieden daarom ruimte voor opleidingen/trainingen.


Sollicitatie

Kom met ons in contact en stuur je cv via bijgaande gegevens.