Servicemonteur loondienst (regio Den Bosch en Nijmegen)

Vacature: servicemonteur loondienst (regio Den Bosch en Nijmegen)
Plaatsingsdatum: 22-07-2021

Wat ga je doen?

In de functie van Servicemonteur ben je actief bij het oplossen en het voorkomen van storingen aan gebouwgebonden installaties bij diverse relaties. Je ontvangt je opdrachten en overige technische informatie voor correctief en preventief onderhoud, reparaties of storingen digitaal. Je kent de installaties van binnen en buiten en hierdoor ben je in staat om zelfstandig afwijkingen te signaleren en storingen op te lossen. Daarnaast zorg je ervoor dat je de juiste materialen en gereedschap hebt zodat je optimaal kunt werken. Vanzelfsprekend ben je een teamspeler die samen met de collega’s zorg draagt voor een juiste afwikkeling richting de opdrachtgever. Voor de klant ben je het aanspreekpunt on site voor technische vragen, uitvoering, planning en onderhoudsrapportages.

Over jou

-Een afgeronde opleiding Installatietechniek of Werktuigbouwkunde op MBO 3/4 niveau.
-Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol binnen de gebouwgebonden installatietechniek en je bent in het bezit van een rijbewijs.
-Je kunt zelfstandig werken en je bent flexibel en accuraat.
-Je beschikt over goede contactuele vaardigheden.
-Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn kernwaardes binnen het bedrijf.

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Telefoonnummer: 06-21608553
Email: ron@jsbv.nl