Servicemonteur elektrotechniek utiliteit (Utrecht & Amsterdam)

Vacature: Servicemonteur elektrotechniek utiliteit (Utrecht & Amsterdam)

Zie jij jezelf aan het werk gaan in een mooie werk bus waar je op diverse locaties bij klanten komt en elke dag een nieuwe uitdaging in je werk beleeft? Met het beste gereedschap op pad, en een dosis service- én klantgerichte vaardigheden mee? Dit beleef je allemaal in de functie van servicemonteur E!

In jouw uitdagende functie als servicemonteur E heb je veel ruimte voor zelfstandigheid én vrijheid. Je voert werkzaamheden aan kleine en grote installaties op mooie utiliteitsprojecten waar jij je niet snel zult vervelen.

Jouw werkdag ziet er als volgt uit; je rijdt s‘ ochtends vroeg met je werk bus naar het project om daar je eerste bak koffie van de dag te drinken met jouw collega’s, daarna rijdt jij alleen of samen met je collega naar het project waar je aan de slag gaat. Het project kan een kantoorpand, een school, overheidsinstelling, theater etc. zijn. Hier ga je zorgen voor het oplossen en verhelpen van een storing aan de installatie, je verleent service en onderhoud. Denk hierbij aan het plaatsen van intercoms, maken van extra groepen, stroomstoringen algeheel verhelpen en meerdere sterkstroom installaties installeren. Zodra de klus is geklaard ga je daarna naar je volgende werkopdracht en voor je het weet zit je werkdag er weer op en mag je weer lekker naar huis! Je verveelt je geen moment binnen deze functie! Je bent altijd “on road” om bij klanten het probleem op te lossen. Je bent pas tevreden als de klant ook tevreden is, want vergeet niet dat jij het visitekaartje bent van JS Techniek BV!! Regio Utrecht en Amsterdam ken jij straks door en door want dit wordt JOUW werkgebied! Hoe leuk is dat? Je ontdekt mooie locaties en uitdagende projecten waar je deel van uit mag maken. Wil jij deze functie niet aan je voorbij laten gaan? Solliciteer dan direct.

Wat zoekt JS Techniek in jou;

· Afgeronde mbo 3 opleiding richting elektrotechniek (of mee bezig);
· Een VCA-B diploma, of bereid deze te halen;
· Meerdere jaren werkervaring in soortgelijke functie;
· Service- en klantgericht;
· Proactieve- houding;
· Oplossingsgerichte denkvermogen;
· Initiatieven nemen en adviezen aandragen.

Wat heeft JS Techniek jou te bieden;

· Je komt te werken bij een gezellig informeel bedrijf;
· Wij van JS Techniek B.V., luisteren naar je wensen, denken mee, en lossen zaken voor je op!
· Ook krijg je bij JS Techniek B.V. de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van een opleiding of cursus en daarnaast voor jou de kans om ook door te groeien in je functie;
· Salaris is conform gevolgde opleiding en werkervaring;
· Reiskostenvergoeding (€ 0,19 per km) en reistijd worden volledig aan je vergoed;
· JS Techniek B.V. organiseert jaarlijks een gezellige zomer barbecue en aan het einde van het jaar een gezellige kerstborrel!
· Een vrijdagmiddag borrel waar een gezellige sfeer onder de monteurs hangt.

Wil jij graag in aanmerking komen voor deze functie? Aarzel niet en laat je horen door ons te bellen op 033-3310002 of te mailen via info@jstechniekbv.nl.