Monteur GMP loondienst (Leiden)

Vacature: monteur GMP loondienst (Leiden)
Plaatsingsdatum: 12-7-2021

Voor de projecten van onze klant binnen hoogwaardige productieomgevingen (GMP) zijn we op zoek naar servicemonteurs en serviceengineers die 24/7 klaar staan voor de opdrachtgevers van de klant!

Je helpt opdrachtgevers van onze klant bij het oplossen en voorkomen van problemen en storingen aan hun installaties. Je bent pas tevreden als je een passende oplossingen hebt weten aan te dragen of zelf het aanwezige probleem hebt weten op te lossen. Je regelt en organiseert zelf je dagelijkse werk, hierbij word je ondersteund door je collega’s middels planningen, advies en training.

De GMP-omgeving kenmerkt zich door de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden aan de installaties, maar ook aan de kwaliteiten van de mensen die onderhoud en service mogen verlenen aan deze systemen. De installaties staan veelal in laboratoriumomgevingen of in een productieomgeving waarin de normen waarbinnen installaties mogen afwijken bijzonder klein zijn.

Omdat we het belangrijk vinden dat je ‘s avonds ook weer veilig thuis komt, worden medewerkers getraind op het gebied van veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen en zorgen we ervoor dat je met de juiste beschermingsmiddelen en tools op pad gaat. 

Over jou

Ben jij iemand die het leuk vindt om contacten te leggen met anderen? Zie jij het als een uitdaging om problemen van opdrachtgevers te analyseren en na te denken over mogelijke oplossingen en deze vervolgens uit te voeren?

Ben je secuur aangelegd en heb je affiniteit met food en farma industrie en ben jij in staat om nauwkeurig rapportage te maken van je werkzaamheden? Dan nodigen we je graag uit om eens met ons in gesprek te gaan over hoe jij deze echte oplossingen gaat uitwerken.

Beschik jij naast je MBO 4 diploma over een servicegerichte instelling, een goed probleemoplossend vermogen én goede beheersing van de Nederlandse taal (of bent bereid deze te leren), werk je graag samen met anderen en wil jij je zelf graag verder ontwikkelen dan pas jij als persoon zeker bij onze opdrachtgever.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij dat dit jouw functie wordt? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te mailen naar rotterdam@jsbv.nl.

Telefoonnummer: 010-31 100 70