Monteur elektra, besturingstechniek (Apeldoorn)

Vacature: monteur elektra, besturingstechniek (Apeldoorn)

Wat doe je als monteur elektra – besturingstechniek?
Als monteur elektra/besturingstechniek hou je je voornamelijk bezig met het uitvoeren van reparaties, preventieve onderhoudswerkzaamheden en modificaties, op basis van de planning en richtlijnen. Je doet dit om stilstanden op de vestiging tot een minimum te beperken, maar ook om de betrouwbaarheid en productieperformance te verhogen.

Functie-inhoud:
· Zelfstandig verrichten van reparaties en preventief onderhoud aan installaties, machines, leidingen, transportmaterieel, elektrische apparatuur en bedrading.
· Controleren van installaties en machines alsmede van de meet- en regeltechnische apparatuur met behulp van testequipment, om inzicht te krijgen in het functioneren van deze apparaten en waar nodig corrigerende maatregelen te kunnen nemen.
· Zelfstandig plannen en verdelen van eigen werkzaamheden om zo efficiënt en effectief mogelijk de werkzaamheden uit te kunnen voeren.
· Aflezen, monitoren en waar nodig bijstellen van PLC apparatuur, met behulp van procedures, om zodoende bij te dragen aan de optimale verloop van de productieprocessen.
· Beheer van datanetwerken en oplossen van storingen ten behoeve van het slachtinformatiesysteem.
· Registreren van bestede uren en gebruikte materialen in het OBS systeem.
· Meedraaien met de consignatiediensten en het vierwekelijks werken op de zaterdag.

Wat verwachten wij van jou?
· In het bezit van een vakgerichte MBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met PLC trainingen.
· Meedraaien met de consignatiediensten.
· Eens in de vier weken werken op de zaterdag is voor jou geen probleem (er wordt een roostervrije dag doordeweeks ingepland).
· Je bent flexibel, kunt werken onder tijdsdruk en beschikt over een grote mate van accuratesse en oplossingsgerichtheid.
· Je hebt inzicht in de technische aspecten van industriële machines en installaties.

Wat kun je van ons verwachten?
De functie monteur elektra/besturingstechniek is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische werkomgeving. Je kunt bovendien rekenen op een prima basissalaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket

Sluit jij je ook aan bij het team van JS Techniek? Neem direct contact op.