Monteur brandmeldinstallaties ZZP (Leiden)

Vacature: monteur brandmeldinstallaties ZZP (Leiden)
Plaatsingsdatum: 12-7-2021

Als monteur verricht je technische werkzaamheden ten behoeve van het op het gewenste niveau houden en laten functioneren van brandmeldinstallaties. Vanuit opdrachten ga jij op pad om de klanten van onze opdrachtgever te ontzorgen in hun projecten. Jij gaat soms zelfstandig op pad, maar kunt ook regelmatig samen met je collega’s aan projecten en klussen werken. Die klussen kunnen bestaan uit nieuwe aanleg, vervanging of onderhoud van brandmeldinstallaties en andere elektrotechnische werkzaamheden.

Over jou

-Een afgeronde Elektrotechnische opleiding op MBO niveau 3.
-Ervaring in een soortgelijke functie in de installatiebranche en je bent in het bezit van een rijbewijs.
-Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn kernwaardes binnen ons bedrijf.
-Naast de relevante technische kennis vinden wij het nog belangrijker dat jij door jouw ervaring zowel de projecten op de juiste manier uit weet te voeren als op een prettige manier met de klanten om kunt gaan.
-Doordat je veel in ‘live’ omgevingen werkt, zul je opgeruimd moeten kunnen werken en speelt goed overleg met de opdrachtgever ter plaatse een belangrijke rol in je werk.

Om klanten optimaal en professioneel te bedienen hebben we topmensen nodig. We zijn ervan overtuigd dat blijvende investering in jou en je collega’s daarom het verschil maakt. Daarom bieden we jou het volgende:

-Een fijne werksfeer met meer dan 1300 leuke collega’s
-Een passende beloning

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij dat dit jouw functie wordt? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te mailen naar rotterdam@jsbv.nl.

Telefoonnummer: 010-31 100 70