Mechanisch monteur technische dienst (Apeldoorn)

Vacature: mechanisch monteur technische dienst (Apeldoorn)

Wat doe je als mechanisch monteur?
Als mechanisch monteur hou je je voornamelijk bezig met het uitvoeren van reparaties, preventieve onderhoudswerkzaamheden en modificaties. Je doet dit om stilstanden op de vestiging tot een minimum te beperken, maar ook om de betrouwbaarheid en productieperformance te verhogen.

Functie-inhoud:
· Zelfstandig verrichten van reparaties en preventief onderhoud aan installaties, machines, leidingen, transportmaterieel.
· Controleren van installaties, machines en apparatuur, om zo inzicht te krijgen in het functioneren van deze apparaten en waar nodig corrigerende maatregelen te kunnen nemen.
· Zelfstandig plannen en verdelen van eigen werkzaamheden om zo efficiënt en effectief mogelijk de werkzaamheden uit te kunnen voeren.
· Doen van verbetervoorstellen aan de Manager Technische Dienst op het gebied van effectiviteit, efficiency, werkomstandigheden, veiligheid en hygiëne, met als doel bij te dragen aan het optimaliseren van de TD processen.
· Registreren van bestede uren en gebruikte materialen in het OBS systeem.
· Meedraaien met de consignatiediensten en het vierwekelijks werken op de zaterdag.

Wat verwachten wij van jou?

· Vakgerichte MBO opleiding.
· Meedraaien met de consignatiediensten.
· Eens in de vier weken werken op de zaterdag is voor jou geen probleem.
· Je bent flexibel, kunt werken onder tijdsdruk en beschikt over een grote mate van accuratesse en oplossingsgerichtheid.
· Je hebt inzicht in de technische aspecten van industriële machines en installaties.

Wat kun je van ons verwachten?
De functie mechanisch monteur is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische werkomgeving. Je kunt bovendien rekenen op een prima basissalaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij dat dit jouw functie wordt? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te mailen naar info@jstechniekbv.nl of bel voor meer informatie over de vacature naar 033 3310 002.