Luchtkanalen monteur ZZP (regio Zuid-Holland)

Vacature: Luchtkanalen monteur ZZP (regio Zuid-Holland)

Wil jij werken bij één van mooiste bedrijven in de luchtbehandeling, een hard groeiend bedrijf waar je trots op je werk kan zijn? Als Monteur Ventilatie- en Luchtbehandeling ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden en repareren van diverse ventilatie- en klimaatbeheersingssystemen.

Wat ga je doen?

De Monteur die wij zoeken dient samen met één van onze (leerling) monteurs op diverse locaties in de bouw te werken.

De werkzaamheden bestaan uit het monteren van luchtkanalen en bijbehorende componenten t.b.v. luchtbehandelings- en ventilatiesystemen in o.a. kantoorgebouwen, ziekenhuizen etc.

Een afgeronde technische MBO-opleiding (installatie)techniek is een pré maar zeker geen vereiste.

Jouw profiel:

Je werkt graag met je handen en hebt passie voor techniek;
Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
Je bent in het bezit van een diploma basisveiligheid (VCA) of bent bereid deze te halen;
Je beschikt over goede sociale vaardigheden en werkt graag in een team;
Je werkt nauwkeurig;
Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
Je beheerst de Nederlandse taal.

Ons aanbod

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van onze “familie”. Je werkweek is iedere keer weer anders. Je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een uitstekend salaris dat past bij je ervaring en functie. Daarnaast krijg je de ruimte voor verdere groei in je carrière.

Wie zijn wij?

Goede ventilatie speelt een belangrijke rol als het gaat over het comfort op de werkplek of leefomgeving. Onze klant is toonaangevend op het gebied van luchtbehandeling- en ventilatiesystemen. Al ruim 30 jaar verzorgen zij de meest uiteenlopende opdrachten voor met name middelgrote en kleine projecten.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij dat dit jouw functie wordt? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te mailen naar: rotterdam@jsbv.nl