Leidinggevend monteur utiliteit ZZP (regio Zuid-Holland)

Vacature: leidinggevend monteur utiliteit ZZP (regio Zuid-Holland)
Plaatsingsdatum: 9-4-2021

Voor een van onze relaties is JS Techniek op zoek naar een leidinggevend monteur utiliteit voor mooie projecten op ZZP-basis. In overleg kun je snel starten.

Wat is vereist?

-Diploma MBO3 of 4 Elektrotechniek
-VCA VOL
-Ruime ervaring als Monteur Utiliteit
-Kennis van NEN1010 en 3140

Als Leidinggevend Monteur Utiliteit ben je verantwoordelijk voor de oplevering van elektrotechnische installaties bij klanten van onze opdrachtgever Je onderhoudt het contact met alle partijen die zijn betrokken bij het project, zoals de aannemers en de klant. Tijdens het project begeleid je een team Monteurs en Hulpmonteurs; je biedt ondersteuning op de gebieden waar zij nog technische kennis missen, zoals het installeren van verdeel- en meterkasten. Daarnaast heb je regelmatig overleg met collega’s zoals Werkvoorbereiders en Tekenaars.

Het is belangrijk dat je goed in teamverband kunt werken, maar ook dat je zelfstandig een opdracht kunt uitvoeren, dat je daarbij de veiligheidsmaatregelen in aanmerking neemt en zorgt voor een mooie afwerking.

Je begint aan een nieuw project bij een bedrijfshal waar een kabelgoot tracé moet worden gemonteerd. Hoe pak je dat aan?

Je hebt al een ontwerp van de tekenaar die bij dit project is betrokken, waarin de kabelgoot tracé is uitgewerkt. Het is jouw verantwoordelijkheid om te beoordelen of de tekening in de praktijk kan worden toegepast. Het komt regelmatig voor dat goten anders opgehangen moeten worden omdat er iets in de weg zit, bijvoorbeeld de W-installatie.

Wanneer op locatie grote aanpassingen moeten worden gedaan, kan het nodig zijn om dat te overleggen met de betrokken Werkvoorbereider. Als dat niet nodig is, probeer je ter plekke een oplossing te bedenken. Het monteren heb je snel onder de knie, maar in de praktijk kom je vaak genoeg voor verrassingen te staan en dan is het jouw taak om met een praktische en efficiënte oplossing te komen. Ten slotte zorg je dat de kabelgoot gemonteerd wordt, waarbij je nauw samenwerkt met de monteurs of het goed uitlegt zodat ze het zelfstandig kunnen monteren.

Waarom kiezen voor JS Techniek?
-Je krijgt wekelijks, stipt betaald (ook als ZZP’er)
-24/7 contactmogelijkheid
-Je komt te werken in een hecht team, binnen een fijne organisatie

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Bel dan naar 010 311 00 70 of stuur je CV naar rotterdam@jsbv.nl.