Lasser/fitter loondienst (Alphen aan den Rijn/Schiedam)

Vacature: lasser/fitter (Alphen aan den Rijn/Schiedam)
Plaatsingsdatum: 5-5-2021

Interesse in het uitvoeren van alle voorkomende constructie bankwerkzaamheden inclusief het lassen volgens opdracht en instructie en ook nog eens op zoek naar een leuke job als field lasser/ pijpfitter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een dag uit het leven van een Field lasser/ pijpfitter
-Je komt op jouw locatie on-site, eerst even een bakje koffie doen en bijkletsen met jouw collega’s
-Vervolgens wordt de planning van jouw dag doorgenomen met de voorman, je krijgt een werkopdracht met tekening, materiaalstaat en eventuele mondelinge instructie van welke lasactiviteiten er van jou worden verwacht
-Aan de hand van de gegevens stel je de juiste bewerkings- en lasvolgorde vast
-Je bent in staat een flowschema met bijbehorende stuklijst te lezen en om vanaf isometriche tekeningen piping te fabriceren en op fotokwaliteit af te lassen. Je verwerkt diverse materialen zoals staal, roestvaststaal en aluminium
-Voor het aflassen van de onderdelen controleer je het product op de juiste maatvoering, tevens verricht je montagewerk voor de aanleg van leidingwerk
– Je zorgt voor het onderhoud van de lasapparatuur en hulpgereedschappen die je gebruikt n Je vindt het leuk om mee te werken aan de ontwikkeling van betere werkmethoden
-Aan het einde van de dag ga je naar het goed verzorgde hotel waar een hapje en een drankje klaar zullen staan. Vanuit een van de bestemmingen op locatie (Duitsland of Frankrijk) wordt er 2 a 3 weken (weekenden ben je thuis) gewerkt met een enthousiast montageteam om gezamenlijk te komen tot een goed eindproduct wat zal leiden tot tevreden klanten. Met frisse energie en enthousiasme werken we dagelijks aan de montage van LPG tankstations. Krijg jij een kick van het lassen aan en het goed leveren van een goede en complete tankinstallatie? Vind je het ook prima om naast on field projecten ingezet te worden op onze locatie Alphen aan den Rijn of Schiedam? En vind je het geen probleem om eerst een proeflas te komen maken bij ons in de shop voordat je on-site wordt gestuurd? Dan ben jij de field lasser/ pijpfitter die wij zoeken!

Onze lassers/ pijpfitters beschikken over onderstaande ervaring en competenties
-Afgeronde VMBO-TL-opleiding aangevuld met onderstaande certificeringen: Welder Performance Qualification (WPQ) volgens de EN-ISO 9606-1 and ASMEIX inclusief een recente doorstempel lijst.
-Gecertificeerd lasproces GTAW/141 / Tube.
-Gecertificeerd voor Buttwelds (Single side welded) – Gecertificeerd voor alle Lasposities.
-Gecertificeerd in groep FM5 of FM6 wat betreft het lastoevoegmateriaal. – Gecertificeerd vanaf de diameter ≥ ½’’. -Gecertificeerd in de wanddikte vanaf 2,77mm tot minimaal 10mm.
-Je werkt zelfstandig. n Je hebt een enthousiaste, flexibele, klantgerichte en collegiale houding.
-Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Wanneer je kennis van de Engelse taal in woord en schrift hebt is dat een pré.
-Je bent woonachtig binnen een straal van 30 km rond Alphen aan den Rijn of Schiedam.
-Je bent in het bezit van jouw rijbewijs B.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij dat dit jouw functie wordt? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te mailen naar rotterdam@jsbv.nl.

Telefoonnummer: 010-31 100 70