Allround loodgieter/CV monteur utiliteit/woningbouw (regio Midden, Gelderland en Noord-Holland)

Vacature: allround loodgieter/CV monteur utiliteit/woningbouw (regio Midden, Gelderland en Noord-Holland)
Plaatsingsdatum: 19-4-2021

Ben jij allround, handig en heb je veel vakkennis binnen de installatietechniek? Zoek je een leuke baan in de utiliteit of woningbouw? Dan komt JS Techniek graag met jou in contact!

In jouw functie als loodgieter/cv monteur ga je zelfstandig of in teamverband werken op diverse utiliteit- of woningbouw projecten. Dit kunnen kortlopende of langdurige projecten zijn in o.a. ziekenhuizen, kantoorpanden, scholen en overheidsinstellingen etc. Net waar jouw wens naar uit gaat en waar geen dag voor jou hetzelfde is!

Binnen jouw vakgebied installatietechniek ga jij je o.a. bezighouden met het plaatsen, aanleggen en onderhouden van water-, gas en cv installaties. Ook ben je geheel verantwoordelijk voor het onderhouden en verrichten van reparatie werkzaamheden aan leidinginstallatie en het verhelpen van lekkage. Ook behoren riolering, zink-, en dakwerk alsmede het aanleggen en onderhouden van cv-ketels tot jouw werkzaamheden.

Jij als vakman gaat secuur en accuraat te werk want jij zorgt er voor dat je kwaliteit levert zodat de klanten weer op en top tevreden zijn!

Wat dien je in het bezit te hebben?

· Je hebt een afgeronde opleiding VMBO installatietechniek met eventueel aanvullende vak diploma’s;
· Daarnaast heb je ruime werkervaring in deze functie. Ook is het mooi meegenomen als je VCA Basisveiligheid in je bezit hebt of je bent bereid deze te behalen;
· Je hebt rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer;
· Je bent betrouwbaar, enthousiast, proactief en bezit een aanpakkersmentaliteit!

Wat heeft JS Techniek jou te bieden;

· Je komt te werken bij een gezellig informeel bedrijf met leuke collega’s;
· Wij van JS Techniek B.V., luisteren naar je wensen, denken mee, en lossen zaken voor je op!
· Ook krijg je bij JS Techniek B.V. de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van een opleiding of cursus en daarnaast voor jou de kans om ook door te groeien in je functie;
· Salaris is conform gevolgde opleiding en werkervaring;
· Reiskostenvergoeding (€ 0,19 per km) en reistijd worden volledig aan je vergoed;
· JS Techniek B.V. organiseert jaarlijks een gezellige zomer barbecue en aan het einde van het jaar een gezellige kerstborrel!
· Een vrijdagmiddag borrel waar een gezellige sfeer onder de monteurs hangt.

Wil je graag aan de slag op één van onze uitdagende projecten? Maak dan snel kennis met JS Techniek! En stuur jouw CV en motivatie naar info@jstechniek.nl of bel naar 033-3310002.